Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

Nieuws

Product lancering: Avilo OVRT1.2 actiefkool adsorber

Maak kennis met de Avilo actiefkool adsorber, de Avilo OVRT1.2. [oil vapour removal tower] Deze oliedamp adsorber stelt een nieuwe standaard in het aanpakken van de uitdagingen met zowel met olie gesmeerde als olievrije compressoren. Deze compressoren introduceren restolie in perslucht, waardoor het ongeschikt wordt voor veel toepassingen in de voedings-, drank- en farmaceutische industrieën. De OVRT 1.2 reduceert de restolie waarde in perslucht naar een ongekend laag niveau waardoor de OVRT 1.2 direct geschikt is voor kritische applicaties in uiteenlopende markten.

Snel & schoon onderhoud

Het vervangen van de met koolstof gevulde cartridge is een eenvoudig proces, waarbij de tijdrovende en rommelige taak van handmatige vervanging van los koolstofmateriaal verleden tijd is.

Minimale drukval

De gestroomlijnde manifolds, met grote diameter connecties, zorgen voor onbelemmerde luchtstroom met een indrukwekkend lage drukval van minder dan 0.05 bar, zelfs bij maximale capaciteit.

Gecertificeerd & gevalideerd

OVRT Adsorbers zijn getest volgens de eisen van ISO8573-5 en gevalideerd door ANTS Technology. In combinatie met 1mμ & 0,01mμ voorfiltratie en gevoed met perslucht gedroogd door een koeldroger, levert de adsorber lucht die voldoet aan of hoger is dan [Klasse 1 & Klasse 0] voor olie in overeenstemming met ISO8753-1:2010 voor een levensduur van 3000 uur.